Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Yhdessä eteenpäin – virkistyksellinen viikonloppu lapsensa syöpään menettäneille perheille

24 maaliskuun / 17:00 - 26 maaliskuun / 13:00

Yhdessä eteenpäin – virkistyksellinen viikonloppu lapsensa syöpään menettäneille perheille Taulun kartanolla Keski-Suomessa 24.-26.3.2023.

Haluamme tarjota perheille vertaistuellisen ja voimauttavan viikonlopun, jonka avulla perhe saa hetken hengähdyksen arjen keskelle sekä eväitä elämän jatkumiseksi suuren surun kanssa. Vertaistuen lisäksi ammatillinen tuki on tärkeää. Tarjoamme viikonlopussa myös ammattilaisen ohjaamaa vertaiskeskustelua perheiden kesken.

Viikonlopun aikana on mahdollisuus irrottautua arjesta mukavan tekemisen parissa. Tavataan saman kokeneita perheitä, mukavaa ohjelmaa lapsille ja voimaannuttavaa ohjelmaa vanhemmille. Tapahtuma on suunnattu perheille, joilla lapsen menehtymisestä on vähintään kaksi vuotta ja jotka asuvat Keski-Suomen, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Savon ja Etelä-Savon alueella. Viikonloppu majoituksineen on osallistujille maksuton (matkakulut maksetaan itse).

Tutustu tapahtumaan tarkemmin täältä ja hae mukaan 31.1. mennessä:

https://www.pohjois-savonsyopayhdistys.fi/ajankohtaista/tapahtumat/yhdessa-eteenpain-virkistyksellinen-viikonloppu-lapsensa-syopaan-menettaneille-perheille/

Tapahtuman järjestää yhteistyössä Keski-Suomen ja Pohjois-Savon Syöpäyhdistykset sekä Pohjois-Karjalan Syöpälapset Sykkyrä ry.

 

Tiedot

Alkaa:
24 maaliskuun / 17:00
Loppuu:
26 maaliskuun / 13:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
,