Liity jäseneksi tai tue toimintaa

Pohjois-Karjalan Syöpälapset Sykkyrä ry toimii lahjoitusvaroin sekä itse keräämiensä varojen turvin. Olemme iloisia pienistäkin huomionosoituksista toimintamme tueksi!

Sykkyrä kerää varoja toimintaansa monin eri tavoin. Yhdistys on järjestänyt mm. myyjäisiä ja muita tapahtumia. Kauttamme voit ostaa myös Kultanauhan, joka on kansainvälinen lasten syövän symboli.

Sykkyrä on saanut toimintansa aikana avustuksia ja lahjoituksia pohjoiskarjalaisilta Lions Clubeilta, urheiluseuroilta sekä lukuisilta eri yrityksiltä ja yhteisöiltä. Yhdistys on ollut myös koulujen taksvärkkikohteena. Merkityksellisesti erittäin suuria ovat lisäksi olleet yksityishenkilöiden yhdistykselle ohjaamat omat merkkipäivä-, suru- sekä muut muistamiset. Olemme saaneet myös testamenttilahjoituksia.

Mutta vähintäänkin yhtä tärkeää on se työ, mitä vanhemmat, isovanhemmat, läheiset sekä muut ystävämme ovat yhdistyksen tukemiseksi tehneet!

Jos haluat tukea toimintaamme lahjoituksella, otathan meihin yhteyttä.

Lämmin kiitos jokaiselle Sykkyrän tukijalle <3

 

Liity jäseneksi

Toivotamme uudet perheet lämpimästi tervetulleiksi mukaan toimintaamme. Sykkyrästää saat tietoa ja tukea perheen arkeen lapsen sairastaessa sekä voimia selvitä elämässä eteenpäin.

Sykkyrä ry tukee kaikkia Pohjois-Karjalan alueen syöpään sairastuneiden lasten perheitä maksamalla heille alkuavustuksen.

Lisäksi yhdistys järjestää jäsenperheille virkistys- ja tukitoimintaa joko kokonaan maksuttomana tai osittain omakustanteisena. Liitythän siis jäseneksi!

Sykkyra-Jasentietolomake (pdf)

Jäsenmaksu 15 € / perhe / vuosi.

Kannatusjäsenyys

Voit myös liittyä kannatusjäseneksi lähettämällä yhteystietosi Sykkyrälle sähköpostilla info@sykkyra.fi